Josefin och Katrin Nordmarkens Mediahus

Nordmarkens Mediahus – en reklambyrå

2015 satt vi på ett fik, vi hade ett hörnbord utomhus nära vägen och varsin latte. Vi hade träffats samma år och hamnat med våra företag på Svanqvist Tryckeri i Årjäng. I takt med att de effektiviserat sin verksamhet fanns lediga kontorsmöjligheter. Katrin Luthander med kunskaper i grafisk design och produktion med erfarenheter av mässor, skyltar, teknisk illustration, grafiska profiler och mycket annat. Jag, Josefin Wallin, med en kandidatexamen i medie- och kommunikationsvetenskap och med ett brinnande intresse för sociala medier, text och kommunikation. Dessutom fanns flera andra företagare inom ”rätt område” på plats. Vi inser att här har vi en potential i att sluta oss samman. Tillsammans blir vi en reklambyrå med stora kunskaper inom webb, tryck, grafisk produktion, reklam, marknadsföring appar och kommunikation. Det här var på hösten 2015 och nu två år senare har det visat sig vara ett fantastiskt klokt val. Vi har etablerat oss i området och fått upp vår varumärkeskännedom. Vi har många underbara kunder och tillsammans vill vi förpacka deras budskap i alla kanaler – för att de ska kunna göra ännu bättre affärer.

Det är med stolthet vi nu leder arbetet vidare med Nordmarkens Mediahus. Vi bygger, samarbeten, utvecklar, nätverkar och hoppas att det märks att vi älskar vårt jobb. Vi rör oss runt om i länet med bas i västra Värmland. Vi är digitala och vi är portabla.

/Josefin och Katrin
Nordmarkens Mediahus september, 2017

Lämna en kommentar